Als u de laatste tijd overweegt om een nieuwe auto te kopen, dan heeft u geluk. Vanwege de huidige marktomstandigheden zijn nieuwe auto’s betaalbaarder dan ooit geworden. Dealers zijn wanhopig om onverkochte inventaris van 2019 en 2020 van de hand te doen om ruimte te maken voor de modellen van 2021. Dit stelt slimme internetgebruikers in de gelegenheid om te profiteren en een fantastische deal op een nieuw voertuig te sluiten.

BMW SUV

Er zijn twee belangrijke redenen waarom het mogelijk is om vandaag een enorme korting op een nieuwe auto te krijgen:

1. Nieuwe modellen zijn geïntroduceerd voordat de vorige waren verkocht.

2. Er was sprake van overproductie van de modellen van vorig jaar, wat geleid heeft tot een overschot aan aanbod.

Deze beide scenario’s stellen consumenten in staat om te profiteren van grote prijsdalingen. Dealers proberen deze onverkochte inventaris op te ruimen, omdat ze gedwongen zijn om ruimte te maken voor de modellen van 2020.

Vraag u zich af hoe u deze kortingen op auto’s kunt vinden? Als u dit artikel leest, dan beschikt u al over de nodige onderzoeksvaardigheden. Online zoeken en opties vergelijken is de beste strategie. Lees verder voor meer informatie!

Benzine, Hybride en Elektrische Auto’s

In de afgelopen jaren hebben dealers te maken gehad met een verminderde vraag naar auto’s die op traditionele brandstof rijden. Tegelijkertijd is de vraag naar hybride en elektrische auto’s toegenomen.

Voor alle duidelijkheid, het verschil tussen traditionele, hybride en elektrische auto’s is de manier waarop de auto zijn vermogen krijgt. Traditionele auto’s zijn afhankelijk van benzine of diesel om een verbrandingsmotor aan te drijven.¹

Hybride auto’s hebben ook een verbrandingsmotor en kunnen net als traditionele auto’s worden met brandstof worden gevuld, maar ze hebben ook een elektrische motor en batterij. Hierdoor bereiken ze een aanzienlijk betere brandstofefficiëntie en vervuilen ze de lucht minder dan conventionele niet-hybride auto’s.

Volledig elektrische auto’s zijn, in tegenstelling tot hybride auto’s, in het geheel niet afhankelijk van brandstof. Ze halen al hun energie uit elektrische bronnen. Ze worden beschouwd als volledig niet-vervuilende nul emissie voertuigen.² Hoewel ze geen brandstof nodig hebben om te functioneren, moeten ze wel regelmatig elektrisch worden opgeladen.

In reactie op de toegenomen vraag naar hybride en elektrische auto’s zijn er een paar dingen gebeurd. Ten eerste hebben veel dealers de vraag overschat en veel te veel hybride en elektrische auto’s besteld. Ze moeten een manier vinden om zich te ontdoen van de auto’s die niet verkopen en doen dit vaak door de prijzen te verlagen.

In reactie op deze toenemende vraag bestellen dealers tevens elk jaar meer nieuwe hybride en elektrische voertuigen. Dit betekent dat ze een heleboel nieuwe modellen hebben die ze in het wagenpark moeten zien in te passen.

Als er modellen uit 2019 en 2020 zijn die nog steeds niet zijn verkocht, moeten ze er vanaf zien te komen; en dit moet ook snel gebeuren. Met steeds meer auto’s uit 2021 die in het wagenpark moeten worden ingepast, is er minder ruimte voor de modellen uit 2019 en 2020. Wat betekent dit? Grote kortingen en betaalbare prijzen!

Hoe de Beste Deals te Vinden

Om de beste beschikbare deals te vinden, kunt u het beste online zoeken. Dealers bieden vaak uitsluitend-online-prijzen die lager zijn dan hun aan-de-man-aanbiedingen. Bovendien vermijdt u hiermee het gedoe van het onderhandelen.

Met een eenvoudige online zoekopdracht zult u een aantal aanbiedingen en voordelen kunnen vinden die door uw lokale dealers worden aangeboden.

Overweeg ook om meerdere opties te vergelijken, vooral als u enige flexibiliteit heeft met betrekking tot uw gewenste automerk. Vaak hebben sommige dealers betere promoties (en meer onverkochte inventaris) dan andere. Een beetje extra speurwerk kan uiteraard behoorlijk lonen.

Naarmate er meer en meer nieuwe auto’s binnenkomen bij de dealers en oudere modellen uit de gratie raken, kunt u er van uitgaan dat autodealers een aantal fantastische aanbiedingen zullen hebben op sedans, SUV’s, cross-overs, hybride auto’s, elektrische auto’s en kleine auto’s.

Dus als u van plan bent om een nieuwe auto te kopen, dan is dit een goed moment om naar aanbiedingen te zoeken. Deze fantastische deals zullen echter niet eeuwig duren, dus u moet ervoor zorgen dat u het ijzer smeedt als het heet is!

Verwante onderwerpen (advertenties)
Zoek auto-aanbiedingen
[1] https://www.ucsusa.org/resources/how-do-hybrid-cars-and-trucks-work
[2] https://www.carsdirect.com/green-cars/what-is-the-difference-between-a-hybrid-car-and-an-electric-car