Dersom du har vurdert å få deg en ny bil i det siste, har du hellet med deg. Gjeldende markedsforhold gjør at nye biler er rimeligere enn noensinne. Forhandlerne er desperate etter å bli kvitt det usolgte lageret fra 2018 og 2019 for å lage plass til 2020-modellene. Det er til fordel for smarte nettbrukere som vil sikre seg et utrolig godt tilbud på nye kjøretøy.

Beslektede emner (annonser):
BMW SUV

Det er to store grunner for hvorfor du kan få svære rabatter på en ny bil i dag:

1. Nye modeller ble introdusert før de forrige ble solgt.
2. Fjorårets modeller ble overprodusert, noe som førte til et overskuddslager.

Begge disse scenariene gjør det mulig for forbrukerne å dra fordel av et brått prisfall. Forhandlerne er desperate etter å tømme det usolgte lageret, ettersom de er nødt til å lage plass til 2020-modellene.

Lurer du på hvor du finner bilrabattene? Hvis du leser denne artikkelen, har du allerede det som skal til for å finne frem til dem. Den beste strategien er å lete på nett og sammenligne alternativene dine. Les videre for mer informasjon.

Bensin, hybrid og elektriske biler

I nylige år har forhandlerne opplevd en redusert etterspørsel etter tradisjonelle bensindrevne biler. I mellomtiden har etterspørselen etter hybrider og elektriske biler økt.

Bare for å være så tydelig som mulig: Forskjellen mellom tradisjonelle, hybrider og elektriske biler er hvor bilen får kraften sin fra. Tradisjonelle biler er avhengige av bensin eller diesel for å drive den interne forbrenningsmotoren.¹

Hybrider har også en intern forbrenningsmotor. De drives av drivstoff akkurat som tradisjonelle biler, men de har i tillegg en elektrisk motor og batteri. Det gjør at de har en betydelig bedre drivstoffeffektivitet. Luftforurensningen er vesentlig lavere, sammenlignet med ikke-hybrider.

Elbiler er ikke avhengige av drivstoff i det hele tatt, i motsetning til hybrider. De får all sin kraft fra elektriske kilder. De anses for å være kjøretøy som ikke har utslipp i det hele tatt.² Selv om de ikke trenger drivstoff for å fungere, må de bli elektrisk ladet med jevne mellomrom.

Et par ting har skjedd i respons til den økte etterspørselen etter hybrider og elbiler. For det første, har mange forhandlere overvurdert etterspørselen og bestilt altfor mange hybrider og elbiler. De må finne ut hvordan de skal bli kvitt dem som de ikke har solgt. De gjør som regel dette ved å senke prisene.

Forhandlerne bestiller i tillegg flere nye hybrider og elbiler hvert eneste år, også i respons til den økte etterspørselen. Det betyr at de har massevis av nye modeller som de trenger plass til i bilparken.

De må kvitte seg med 2018 og 2019-modellene som de fortsatt ikke har fått solgt, og de må gjøre det raskt. Det er mindre plass til bilene fra 2018 og 2019, grunnet flere og flere biler fra 2020. Hva betyr dette? Enorme rabatter og rimeligere priser!

Beslektede emner (annonser):

Hvordan finne de beste tilbudene

Den beste måten å finne de mest fordelaktige tilbudene på er å søke på nett. Forhandlere tilbyr ofte bedre priser som kun fås på nett, og disse er billigere enn tilbudene som fås personlig. I tillegg sparer du deg for bryet med å måtte prute om prisen.

Du finner mange tilbud og kampanjer hos dine lokale forhandlere ved å enkelt søke på nett.

Du bør også vurdere å sammenligne ulike alternativer, særlig om du er fleksibel med tanke på hvilken bil du vil kjøpe. Enkelte forhandlere vil ofte ha mye bedre kampanjer (og lagerbeholdning de ikke har solgt) enn andre. Derfor kan det virkelig lønne seg å søke litt ekstra.

Etterhvert som tidligere leasing-biler stadig returneres til forhandlere for bruktsalg og gamle modeller blir mindre aktuelle, kan du forvente å se at bilforhandlerne tilbyr utrolige priser på sedan, SUV, crossover, hybrider, elbiler og småbiler.

Hvis du har planer om å kjøpe deg en ny bil, er dette det rette tidspunktet for å se etter tilbud. De fantastiske tilbudene varer ikke evig, og du bør derfor smi mens jernet er varmt.

Beslektede emner (annonser):

[1] https://www.ucsusa.org/resources/how-do-hybrid-cars-and-trucks-work
[2] https://www.carsdirect.com/green-cars/what-is-the-difference-between-a-hybrid-car-and-an-electric-car